cajsadiva

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

jag gillar Måndagar!

Av cajsa jussila - 15 november 2010 10:22

 

                 Jag gillar Måndagar!!   

 

 

                  

 

Då har man en  helt ny härlig  vecka framför sej!! Mina planer för denna dag...

 

 ska jag be min kära moster om lite massage.. e helt yr i kolan!!  jag blir ofta väldigt spänd i nack musklerna..  det gör att det blir ett stop..

o det påverkar enormt.. yrsel!!

super obehagligt... går som jag druckit ett par liter vin!! hihi

 

Ska försöka  ut en låång runda med lady..  sen blir det till  att, trampa tusan på min motions cykel.. Ungarna e på mej  jämt nu!

 

jag e helt utmattad efter 10 minuter!! hihi

 

Idag ska jag även försöka baka solros bröd...

det älskar Dimi.. med varm choklad mjölk till.

 

Senare idag blir det utvecklings samtal med Dimi..

ska även  ringa Linda, boka en dag för fika.. så jag kan få träffa lilla Celinn!  

 

        Äntligen har hon ett namn, så fint!!

 

     

       

         

 

           Celinn Isabella Långström   

 

 

  hittade några bilder idag... som jag gillar!!

 

          

 

      Lilla syster Dixi med Store bror Kim..

 

    

Min Darling o hans Svärmor...rara mamma..  

 

          Engla tösen och  faster Dimi....

 

             

En lycko dag!.. Mios student.. Carro   Mio  

 

Nu snurrar de rejält .. måste slänga mej på luren ... Moster hjälp mej!!

 

      kram o ha en underbar måndag!

                      

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannele

15 november 2010 11:27

Hälsa moster din :)

cajsa jussila

15 november 2010 14:09

det ska jag göra :O)

 
Ingen bild

Skeptiker

15 november 2010 14:25

Som sagt......
de där två männen, kände du dom..........
Hur beställde dom tid?????? Med sitt namn eller telefonnummer ??????????

cajsa jussila

15 november 2010 14:31

hej... nej jag hade aldrig träffat dom männen el visste någon om dom...
kram !

 
Ingen bild

Skeptiker

15 november 2010 19:16

Så då kan alltså vem som helst kontakta dej och beställa tid. Behöver jag uppge namn eller annat på den personen jag beställer tid till.

cajsa jussila

15 november 2010 19:34

hej skeptiker..jag är Inte intresserad att bli testad av dej el någon du ska sända till mej!.. tycker faktiskt det börjar bli lite löjligt nu.... det finns massor av mediala personer.. du finner säkert någon annan:) varm kram

 
Ingen bild

Skeptiker

15 november 2010 21:00

Jag fick precis det svar jag hade väntat mej, det säger ALLT. Jag hade inte tänkt komma ändå men var tvungen att få fram att allt är en enda stor bluff. Det som är intressant det är om du själv tror på din förmåga eller du vet om att det bara är svammel.

cajsa jussila

16 november 2010 10:59

visst är det underbart att vi alla får ha våra egna uppfattningar o värderingar:))
ha en härlig dag.. :)kram

 
Ingen bild

Christine

16 november 2010 06:55

Jag kan hålla med dig Cajsa att du behöver inte testas Jag är den första att skriva under på det eftersom jag sett hört själv vilken fantastisk gåva du har.
Puss kram till den mest fantastiska kvinna jag vet...

cajsa jussila

16 november 2010 10:54

tack min goaste underbaraste o snyggaste vän:)) pusss

 
Ingen bild

Carina

17 november 2010 20:07

Hej goa Cajsa!!
Har länge undrat hur länge skeptiker skulle hålla på att "tjata" har varit trött på "dennas" tvivel och tankar sen typ första inlägget, kan inte förstå varför man håller på så... om man tvivlar så läs någon annans blogg eller bara va tyst och låt andra tro ifred... vet många som varit hos dig och har bara hört positivt om din förmåga och beundrar dig för att du har haft tålamod så länge att svara vänligt. Till skeptiker vill jag bara säga att du har inte "bevisat" någonting. Om du nu vill ha svar på om det är sant eller ej så beställ bara tid utan att trötta ut stackars Cajsa med en massa trams. Fast är man så tvivlande som du som bara söker fel hos andra så kvittar det nog hur många rätt hon fått så hade du vägrat erkänna det för då hade du bara sagt att hon kollat upp dig så det finns ingen större mening med att ödsla sin tid på dig om någon frågar mig. Nä, Cajsa, fortsätt du att vägleda och hjälpa folk som uppskattar det istället!!!
Många kramar Carina

cajsa jussila

18 november 2010 09:44

Tack kära Vän! Log brett när jag läste dina rader.. :) Tack

 
Ingen bild

Skeptiker

18 november 2010 10:19

Till Carina vill jag svara att jag tänker "hålla på" så länge bloggen inte har lösenord, det är min fulla rättighet, för övrigt tänker jag inte debattera med dej eftersom detta inte är en debattsida.
Gällande tramset med att driva ut andar/själar
och att prata med döda så hoppas jag genom mina ord att rädda någon som kanske mår dåligt och i det dåliga tillståndet i ett svagt ögonblick tror på tramset. Jag har sett och läst så mycket om vad sådant kan ställa till med. Att gissa på rött och svart och annat oskyldigt är ju något som många håller på med för skojs skull, men att inbilla någon sörjande att man pratat med den döde det är att gå lite väl långt tycker jag.
Ända sedan jag började läsa bloggen så har jag undrat precis som jag undrar när jag ser liknande i TV, TROR PERSONEN/MEDIET SJÄLV PÅ DETTA ?????????. det hoppas jag verkligen för det finns väl ingen så simpel människa som gör detta för pengar?????
Och du Carina.....du kan ju läsa bloggen men du behöver ju inte läsa mina kommentarer om det stör dej.

 
Ingen bild

Carina

18 november 2010 21:44

Jodå skeptiker det finns tyvärr så simpla människor som bara hittar på och gör det för pengarna men för det så kan man inte anklaga alla för att hitta på. Det handlar ju inte bara om kontakt med döda. Min dotters kompis brukar för skojs skull fråga Cajsa varje gång hon sökt jobb om hon kommer att få det eller ej och än så länge har det stämt varje gång. Har du funderat på att alla dessa sörjande som går till mediala personer behöver få denna tröst och "kontakt" med sin anhörige för att orka gå vidare och kanske få sagt eller få höra saker som aldrig hanns med medan ens kära levde? Det är ju trist att det finns dom som " spelar " mediala men även dom kan ha ett syfte om dom bara ger tröst till en människa i sorg så att dom kan må bättre och inte utnyttjar dom som vissa skräckexempel gjort. Bara för att du inte tror så behöver du ju inte idiotförklara de som gör det precis som tvärtom, du behöver ju inte idiotförklaras för att inte du tror. Skillnaden mellan oss är bara att jag inte försöker sätta dit dig och överbevisa något, alla har rätt till sin åsikt men man behöver ju inte bli manisk över den och vrida och vända på andras ord så dom passar in i ens egen övertygelse. Du är övertygad om och tror att du kan "rädda" någon sörjande om du får dom att inte tro på detta säger du men vad får dig till att tro att dom mår bättre då? Vem ger dom då den tröst som dom tydligen söker efter? Läs nu detta med vänlig ton för det är så det är menat denna gången :)
Ha det bra!
Kram Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av cajsa jussila - 26 februari 2018 12:19


Nu e jag snart igång me min blogg igen ..  Kommer radera bort alla kommentarer o frågor som ni sänt mej.. förhoppningsvis kan börja svara på era frågor o hjälper er att finna borttappade saker, redan nu i veckan ! Kram ...

Av cajsa jussila - 24 oktober 2016 22:42

Hejsan , Till alla som skrivit  till mej o  beTT om hjälp att hitta era borttappade saker.. Måste tyvärr stoppa den hjälpen nu , då min mail korg är fullständigt full varje dag,, jag hinner inte att hjälpa alla o har nu tAgit en paus fr det.. Hoppas ...

Av cajsa jussila - 24 oktober 2016 22:37

Hejsan , Till alla som skrivit  till mej o  beTT om hjälp att hitta era borttappade saker.. Måste tyvärr stoppa den hjälpen nu , då min mail korg är fullständigt full varje dag,, jag hinner inte att hjälpa alla o har nu tAgit en paus fr det.. Hoppas ...

Av cajsa jussila - 23 oktober 2014 13:39

                                                                           Jag firar min födelsedag rejält varje år....  Att leva, andas o få ta del av  allt som sker här på jordlivet, det är en en triumf att finnas till!                ...

Av cajsa jussila - 10 oktober 2014 11:21

                                   God förmiddag.... I morse mediterade jag.. tände ett  ljus o välkomnade mina guider o änglar..    Ni undrar säkert va det är för skillnad på Guider & Änglar?   jag brukar förklara att Guider är de som vägleder...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se